0

П о всичко личи, че медиите ще имат нова гореща тема за обсъждане, след като на небосклона изгря поредната звездна двойка в спорта.

Футболната националка на САЩ Тринити Родман реши сама да сложи край на спекулациите и показа новото си гадже. А той съвсем не е случайна фигура. Казва се също Тринити, но Бенсън и е състезател по американски футбол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bose (@bose)

Тринити Родман, която е дъщеря на легендата от НБА Денис Родман-Глиста, публикува снимки с Бенсън, с което официализира връзката си. На тях тя е седнала в скута му на една пейка и го е прегърнала. Двамата изглеждат много щастливи. „Тринити на квадрат“, написа закачливо футболистката, визирайки съвпадението в имената с любимия. Публикацията веднага предизвика интерес и заваляха коментари, включително от съотборнички на Родман от клубния и отбор Вашингтон Спирит, а също така и от националния.

Кога точно Бенсън, който от ноември няма отбор в НФЛ, е покорил сърцето на Родман засега не е ясно. Миналия юли дъщерята на Глиста започна роман с баскетболиста Крис Куземка. Явно обаче нещата между двамата не са потръгнали и тя е потърсила утеха в обятията на друг.

Иначе Родман прави страхотна кариера, при това без помощта на прочутия си татко. Едва на 22 години тя е звезда в националния тим на САЩ, с който спечели женското първенство на КОНКАКАФ (2022 г.) и Голд къп (2024 г.). Шампионка е и с Вашингтон Спирит, като също така е една от най-високоплатените футболистки в местната лига.

Тринити е дъщеря на Денис Родман от брака му с Мишел Мойер. Двамата официално се разведоха през 2004 г. Преди това ексцентричният ас НБА бе женен за кратко за супермодела Кармен Електра. В миналото имаше афера и с поп дивата Мадона.