0

Л юбимата дъщеря на футболната легенда Ромарио – Даниеле Фавато, ще атакува платения сайт за възрастни OnlyFans.

Знойната бразилка обаче няма намерение да пълни платформата със свои голи снимки, а иска да сподели в него опита си от майчинството.

Даниеле направи Ромарио дядо през януари, когато роди първото си дете Мария Едуарда от дефанзивния халф на Атлетико Катаринензе Фабио Енрике. 25-годишната Фавато вече сама по себе си е звезда в социалните мрежи, защото има 269 000 последователи в Инстаграм. Решението да си направи профил и в OnlyFans тя обясни така: „Искам да споделя малко повече за опита си да бъда майка за първи път“.

В началото Даниеле не искала да има бебе, но променила решението си от нищото. „Нямах представа как да се справям с деца. Бях от хората, които биха се разстроили, ако малчуган плаче в самолет. Тъй като сега научавам нови неща всеки ден, реших, че е страхотна идея да създам профил в платформата, за да правя видеоклипове по темата“.

Фавато разкри, че нейният връстник и приятел Енрике настоявал да си направят бебе. „Да бъда майка беше повече негова мечта, отколкото моя. След като осем години пиех противозачатъчни хапчета, спрях, за да си почина и да помисля дали да имам дете или не. Мина един месец и вече бях бременна. По време на карнавала преживях най-големите прилошавания в живота си и на следващата седмица разбрах, че съм бременна“, откровена бе брюнетката.

След като в кариерата си вкара над 700 гола и стана световен шампион, нейният баща се отдаде на политиката. В момента 57-годишният Ромарио е сенатор от родния си Рио де Жанейро.