0

Р усокоса красавица топли леглото на Мик Шумахер.

Резервният пилот от Мерцедес показа новата си на своите 3,5 милиона последователи в Инстаграм. Немецът пропусна да отбележи коя е дамата до него, но в нейно лице веднага бе разпознаха Лайла Хасанович. Тя е родена в Дания, но родителите й са от Босна и Херцеговина. Хубавицата e с година по-малка от Мик и през ноември ще навърши 23. 

Лайла е успешен модел, а през 2019-а завърши в топ 10 на конкурса Мис Дания Вселена. Нейната мечта е да бъде журналист и твърди, че винаги се е чувствала много добре зад микрофона.
Ослепителната блондинка има опит със спортисти. Преди да се хване със сина на легендата Михаел Шумахер тя ходеше с футболния национал Йонас Винт, който сега играе във Волфсбург. Мик също имаше гадже - Жустин Хьойсман. Той упорито криеше любимата си, като за нея се знаеше, че е от Норвегия, учи в университета в Оксло и баща й също е свързан с автомобилния спорт. 

С Лайла Шумахер младши е напълно преобразен – с непокорна прическа, широки дрехи и пръстени, отбелязаха в Германия.

На яхтата влюбените са с немалка компания, в която попада и друг пилот от Формула 1 - Естебен Окон. За да не остане по-назад, французинът също има ново гадже. Мацката не е коя да е, а британската актриса Фиби Торанс. С нея ходеше Бруклин Бекъм преди да срещне съпругата си Никола Пелц. Тя е на 29 и е с три години по-голяма от Естебен, който от 2021-а кара за Алпин. Новината за връзката му шокира феновете, тъй като никому не беше известно, че се е разделил с инфуленсърката Елена Бери.