0

Т ази нощ светът ще обърне гръб за няколко часа на Зимните олимпийски игри в Пекин и насочи поглед към Лос Анджелис, където ще се проведе финалът в американския футбол.
Супербоул отдавна не е само спортно събитие, а шоу и бизнес за милиони. Един срещу друг снощи се изправят местният ЛА Рамс и Синсинати Бенгалс. Горещо беше на терена, но и на трибуните, където красиви мацки подкрепят любимите си мъже.

Бременна за любимия си Одел Бекъм-младши ще вика Уорън Ууд. Той е сред големите звезди на Рамс, а тя е актриса и персонален фитнес треньор. 28-годишната Лоло има 1,7 милиона последователи в Инстаграм, а в миналото беше свързана с боксьора Флойд Мейуедър.

В отбора на тима от Лас Анджелис е и борбената Кели, която от седем години е в брак с куотърбека Матю Стафорд. Двамата се познават от университета в Джорджия, където той беше звезда, а тя – мажоретка. 33-годишната красавица роди четири деца, а през 2019-а научи шокиращата новина, че трябва да претърпи операция заради тумор в мозъка. „Дните бяха дълги и трудни, но получихме огромна подкрепа и помощ. До себе си имам най-силната жена“, гордее се с несломимата си съпруга Матю.

 

Защитникът на Синсинати Трей Хендриксън също има дълга връзка зад гърба си. След 7 години заедно той и бившата състезателка по фигурно пързаляне Алиса си казаха „Да“ през 2020-а. След спорта 28-годишната чернокоса чаровница се зае да учи фармация, която днес вече практикува.

Доказателство, че зад всеки успял мъж стои силна жена, е 27-годишният Трент Тейлър. Футболистът на Синсинати има спортен психолог до себе си. Русокосата Сара се грижи съпругът й винаги да е добре подготвен за мачовете. „Трудно е да опиша как се чувствам, когато виждам любимия си човек да осъществява мечти. Виждала съм този мъж да се бори с грация в най-тежките моменти. Нищо не ме вълнува повече от това да бъда с теб в ново пътешествие“, написа г-жа Тейлър в навечерието на Супербоул.