0

Л еонардо е наследил моята упоритост, но в друга област, споделя най-известният италиански порноактьор Роко Сифреди с истинска фамилия Тано.

„Да го кажем така – синът ми много повече използва главата си“, смее се 58-годишният италианец, който зад гърба си има 1075 филма като изпълнител и 806 като режисьор. Негова партньорка на екрана и в живота от 1993-а е унгарската моделка и звезда от лентите за възрастни Роза Карачоло (по рождение Роша Таси). Тя го дарява с две момчета – Лоренцо (26 г.) и Леонардо (23). 

Бягане

По-малкият влезе под светлината на прожекторите, завършвайки за 7,87 секунди на 60 м с препятствия на турнира в Анкона – негово лично постижение и най-доброто време в Италия за сезона. Лео обаче се състезава за Унгария, а семейството му от 15 г. живее в Будапеща. Там той прави кариера на модел на бельо, завършва инженерни науки, а сега прави и магистърска степен в Миланската политехника. Подготвя се при италианския специалист Стефано Аулета и на 100 м/пр. може да се похвали с 14,06 като личен рекорд, постигнат през юни 2022 г.

Спортната жилка Леонардо носи по линия на майка си Роза, която преди да стане Мис Унгария’90, тренирала плуване и лека атлетика. „Животът ми беше белязан от тренировки: сутрин ставах в 5 и отивах на басейн, след това на училище, после отново на басейн, а през уикенда на състезания – разказва пред „Мари Клей“ 50-годишната красавица. - Спечелих и шампионата на Унгария по лека атлетика. Изведнъж започнах да раста бързо, качих 20 см и това ми създаде проблеми с колената. Вече не можех да издържам тренировките и трябваше да изоставя леката атлетика. Това е най-голямото съжаление, може би единственото в живота ми“.

Ръст

„Но най-малкият ми син, Леонардо, също е много добър в бягането. Синовете ми израснаха страшно високи, изглежда невъзможно да са били деца и аз, и баща им да сме ги държали на ръце. Леонардо е 1,97 метра, Лоренцо 1,93, а татко им 1,87. Сега съм най-дребничката вкъщи с моите 1,68. В живота си имам трима готини мъже, не крия“, добавя Роза.

В името на нея и момчетата им Роко слага край на кариерата си през 2004-а, но 5 г. по-късно решава да се върне. „Говорих със съпругата си и тя ми каза: „Ти прецени да спреш, ние никога не сме те молили“. Така че, ако искаш да се върнеш, можеш да го направиш“.

Въпреки това след дълъг период на натоварена работа и много време далеч от дома Сифреди отново обяви оттеглянето си през 2015 г. (последвано от второ завръщане през март 2017 г.) в името на брака си, заявявайки: „Днес жена ми е моят основен приоритет. Тя заслужава да има това, което иска от първия ден, да бъде сама с мен, без да ме споделя с други момичета“.

Самата Роза твърди, че винаги е имала абсолютно доверие в Роко (с когото се запознава на еротичен фестивал в Кан, съпътстващ същинския) и никога не го е ревнувала. „Занимавам се с интериорен дизайнер и бях сценограф на филмите на мъжа ми, а големият ми син стана фотограф, въпреки че завърши икономика. Леонардо обожаваше картинга, но както казах, стана много висок. Сигурно е единственото момче в света, което се молеше да не расте. И двамата ми синове са щастливи и в любовта“.