0

К расивата Мина Бонино тръгна на война с феновете на Реал (Мадрид) заради съпруга си Федерико Валверде.

Футболната половинка публикува видео от световната квалификация между Парагвай и Уругвай. В нея 23-годишният играч бродира в центъра на терена за гостите, които спечелиха с 1:0. Именно тези кадри предизвикаха реакции от привържениците на испанския клуб. „Виждам го да играе за националния отбор с увереност, която не показва в Реал“, написа потребител в Туитър. Друг пък добави: „Мина, накарай го да разбере, че има всички качества. Трябва само да си вярва“.
Валверде беше титуляр за Реал в първите 8 мача от сезона, но след това треньорът Карло Анчелоти го прати на пейката. В последните 13 той започна в едва 2. Конкуренцията обаче е жестока. Той трябва да се бори за място с Лука Модрич, Тони Кроос и Касемиро. Именно този довод използва любимата му, за да се озъби на феновете.

„Не е само до вярата. Трябва да оценявате времето. В момента той играе с най-добрите халфове в света. Трябва търпение. Настъпва точното време за всеки един играч“, написа Мина, която е от Аржентина и е с пет години по-голяма от футболиста. Като девойка тя имала тежки моменти, след като страдала от анорексия и на няколко пъти се наложило да постъпи в болница. 

Тяхната връзка започва след трансфера на Валверде от уругвайския Пенярол в Реал през 2016. Запознават се в социалните мрежи и след кратък виртуален флирт тя решава да заживее с футболиста в Мадрид.
Мина е луда по футбола още от дете и заради това записва да учи журналистика, избира специалност „Спорт“. В родината си работи за няколко спортни канала, а в един момент чете и времето. През февруари 2020-а тя роди на Валверде син Бенисио. През януари миналата година пък се закани да зачене второ момче и да го кръсти Баутиста Наполеон, ако любимият й клуб Ривър Плейт спечели Копа Либертадорес. Аржентинският тим обаче не стигна до финала след загуба от Палмейрас.