0

С инът на Андре Агаси и Щефи Граф - Джейдън, си хвана страхотно гадже. Наследникът на носителите на общо 30 титли в Големия шлем в тениса издаде в Инстаграм връзката си със сладката блондинка Катрин Холт.

„Една великолепна година с любовта на живота ми! Очаквам още много такива“, разчувства се вчера Джейдън, който от 4 г. играе като питчър за бейзболния отбор Троянс на Южнокалифорнийския университет (USC). Думите му бяха харесани в Инстаграм от Григор Димитров, който се сближи с цялото семейство на Андре и дори живееше при тях в Лас Вегас, докато бившият №1 в света му беше треньор.

За празника Агаси-младши подари на гаджето си красив букет от рози, а тя му отвърна с мили думи в социалните мрежи: „Ти ме правиш най-щастливото момиче на света! Обичам те“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Agassi (@jadenagassi)

Миналият сезон бе особено успешен за Джейдън, който на 26 октомври ще навърши 22 г. Той се появи в 15 мача, като в много от тях от трибуните за него викаше Катрин.

Всъщност тя учи в Южния методистки университет в Далас, Тексас. Разстоянието до Лос Анджелис е 2300 км, което означава, че двойката е на три часа и половина разстояние със самолет или на 20 часа с кола. При всеки удобен момент обаче Кат посещава любимия си, а освен това двамата прекараха лятото заедно. За Холт се знае, че тя е голяма почитателка на каубойския стил на обличане, като често залага на шапките и ботушите.

53-годишният Андре и Щефи (54) се ожениха на 22 октомври 2021-ва, като наред на Джейдън, са родители и на Джаз Ел, която скоро ще навърши 20 г. Тя се занимава с танци и мода.