0

Ч ерната овца в семейството на холивудската легенда Том Ханкс – Чет, е полудял по ММА сензацията Мелиса Мейсинг. Двамата бяха засечени да тренират заедно на прочутия Венис Бийч в Калифорния, след което се разходиха заедно по брега на океана. Действията на влюбените птички бяха наблюдавани от група бездомници, тъй като за стотици от тях въпросният плаж е място за живеене.

Чет, който дълги години се бореше със зависимостта си от наркотиците и е едно от четирите деца на популярния си баща, буквално не отлепяше ръце от тялото на спортистката. Мелиса демонстрира огромните си татуировки и силните си мускули, правейки набирания заедно с Ханкс и удряйки боксова круша. Нейният избраник също като родителите си е актьор, фитнес инфлуенсър и рапър, а освен това има 7-годишна дъщеря Микайя от връзката си с Тифани Майлс.

Наследникът на Том и Рита Уилсън ще навърши 33 г. на 4 август, но зад гърба си има бурно минало. Още през 2008-а той е бил отведен в комуна в пустинята, където са се борили със зависимостите на проблемни тийнейджъри. „Мъже с плешиви глави, приличащи на биячи, дойдоха да ме отведат посред нощ. Когато ги попитах какво по дяволите става, те ми отговориха: „Идваш с нас. Можем да направим това по лесния или по трудния начин“. След 9 часа пътуване с кола ме отведоха до южната част на Юта, където живеех без покрив над главата си и вършех тежък физически труд“. През 2015-а пък Ханкс-младши беше в неизвестност цял месец, през който родителите му се поболяха, но от есента заяви, че окончателно се е отказал от дрогата с помощта на Бог, семейството и щерката си.

В подкаст миналата година Чет разказа за привилегиите, с които е бил отгледан, но и за негативите да си дете на толкова известни хора. Актьорът, който играе в сериалите Empire и Shameless, призна: "Баща ми е обичан, но аз бях презиран заради него, а в същото време страдах заради вечното му отсъствие. Получавах пари само срещу някаква работа – татко ми даваше 60 долара, за да му измия колата“.