0

Д уейн Джонсън-Скалата написа трогателни думи по повод новата книга на Ледената кралица Линдзи Вон. 
„Линдзи Вон е истинска американска икона в света на спорта и ще бъде запомнена като една от, ако не и най-великата, на всички времена. Но по-важно от историческите й постижения, Линдзи, с която станах близък, е добро, солидно човешко същество със сърце, което не познава граници. И това е най-голямото й постижение от всички.”, написа Скалата.

От своя страна Вон му благодари с думите: „Нямаше да стигна там, където съм, без страхотни хора да ми помагат по пътя. Благодарен съм, че имам DJ като такъв страхотен приятел, а също и като ментор. Оценявам думите, които той даде на новата ми книга и за цялата му подкрепа през годините. Ти си най-добрият D.


Преди ден биографичната книга на Линдзи Вон, озаглавена Rise, излезе от печат, а самата кралица на ските написа: „Днес е денят! Книгата ми най-накрая е по магазините!! Толкова съм щастлив и тревожно развълнувана в същото време. Надяваме се да се насладите на четенето!“.

Близо 3 години след оттеглянето й от състезателна дейност, Линдзи Вон очаква първата си зимна олимпиада в Пекин след месец, която ще се проведе без нея. Въпреки че звездата признава, че се намира в добра форма, на която успя да се наслади на първата си ски ваканция със семейството и приятели откакто е била на 9 г. В самото начало на 2022 г. Линдзи изкара прекрасна ски почивка в Les 3 Vallees във френските Алпи, където дори пусна видео на свое „състезателно“ спускане.