0

Н иклас Бендтнер отново се носи на крилете на любовта, след като през февруари май се раздели с Мис Швеция 2020 Клара Линея Валквист.

Сега бившият нападател на Арсенал се е хванал с бисексуалната актриса Сус Уилкинс, съобщават медиите в родната му Дания. Връзката на двамата била разкрита по време на полет до Копенхаген от Рим, където двамата били на романтична ваканция. Те се държали за ръце и се целували, твърдят свидетели.

Около любовния живот на 35-годишния скандален футболист цари мистерия. През февруари стана ясно, че се е разделил с красивата Клара. Самата тя потвърди слуховете с пост в социалните мрежи. „След като получих много запитвания, а и вестниците пишат, мога да потвърдя, че Никлас Бендтнер и аз наскоро скъсахме. Няма скандали между нас, просто искаме различни неща от живота“, написа тогава госпожица Валквист.

Общите снимки на двамата обаче продължават да красят профилите им в Инстаграм, а на 20 юли Лорд Бендтнер, както сам себе се нарича бившият национал, публикува кадър от Сен Тропе и написа: „Честит рожден ден, женичке“. Всичко това накара светските хроникьори да се запитат дали пък двамата не са се събрали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bendtner (@bendtner)

Що се отнася до Сус Уилкинс, то тя със сигурност е свободна, след като наскоро се разведе с партньорката си Фрея Кърк. 34-годишната актриса и певицата имаха връзка от 2013 година, а преди две вдигнаха бляскава сватба в Тоскана (Ит). Запознали се, когато Сус била част от балета в музикалните изпълнения на Фрея.

„Аз и Фрея слагаме край на общото приключение, но продължаваме като приятели“, обясни през август Сус, която е от американо-датски произход.