0

Л ято, пълно с емоции, изпрати скиорът Филип Зубчич.

Хърватинът сам се похвали, че е заредил догоре батериите за новия сезон, който започва този уикенд в Зьолден, Австрия. Помогнаха му много красивата половинка Ана Вукоя и двете кучета. За разлика от последните месеци Филип и Ана рядко имат време за дълги ваканции заедно, тъй като служебните им ангажименти често ги запращат на различни краища на света.

Скиорът и бившата състезателка по художествена гимнастика са гаджета вече четири години. След края на кариерата си блондинката стана треньор на млади гимнастички. Наред с това е завършила Факултета по кинезиология към университета в Загреб и работи като мениджър в студио за сценични изкуства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Vukoja (@vukojaa)

„Миналия сезон имах големи проблеми с гърба. Сега работих много и подобрих слалома си“, заяви 31-годишният Зубчич. Хърватинът е специалист по гигантски слалом и спечели старта от Световната купа през февруари 2021-а в Банско. На състезанията той е придружаван от ослепителната си сестра Тамара, която заради здравословни проблеми сложи преждевременно край на кариерата си в алпийските ски, а сега е треньор и мениджър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TZ (@tamara.zubcic)