0

Н еймар си навлече гнева на феновете в Бразилия заради увлечението си по красивата колежка Ана Мария Маркович.

Нападателят нямал срам и бързо-бързо харесал нейна снимка. В това нямаше да има нищо странно и лошо, ако на кадъра тя не беше с екипа на националния отбор. „Гордея се с вас“, е посланието към футболистите на селекционера Златко Далич, които в събота спечелиха бронзовите медали на световното първенство в Катар.

Това ядоса милиони в родината на футболиста, тъй като именно Хърватия изхвърли Бразилия на 1/4-финалите в Катар. Според хората поведението на Неймар било крайно неподходящо. Хората го съветват да обръща повече внимание на футбола и по-малко на социалните мрежи.

Залитането на нападателя по футболистката на швейцарския Грасхопър не е от вчера. Наскоро хубавицата призна, че двамата си пишат редовно, но в неговите съобщения нямало сексуален подтекст, а двамата си говорели само за футбол.

 

Ана Мария минава за една от най-красивите не само във футбола, но и в спорта изобщо. Тя обаче никак не обича да се набляга на външния й вид. „Много е различно, ако Ерлинг Холанд се снима по бански и да кажем аз по бикини. За него няма да има сексистки коментари“, заяви наскоро хърватката.

В чат със своите 1,7 милиона последователи пък тя каза тежката си дума, попитана кой би избрала – Роналдо или Меси. „Кристиано ми е най-любимият сред футболистите, тъй като е изключително дисциплиниран. За мен е много важно да даваш всичко от себе си и да мислиш правилно, както го прави той“, каза Маркович, за която се говори, че играе с №7 именно заради португалеца.