0

Т енис изкушението Ализе Лим отново остана без гадже. Любовната й история с френската баскетболна легенда Тони Паркър е приключила на 8 февруари.

Тогава 41-годишният Паркър обяви раздялата им в Инстаграм: „След три години съвместен живот с Ализе решихме да прекратим връзката си. Няма да се правят повече коментари относно този аспект от личния ми живот. Благодаря ви за разбирането".

Самата Лим (33) категорично отказа да говори за случилото се. За последно тя се появи публично с Тони през октомври на ревю на Стела Маккартни по време на Парижката седмица на модата. През лятото пък Ализе придружи Паркър в Спрингфийлд, Масачузетс, където той стана първият французин, приет в баскетболната Зала на славата. "Любов моя, благодаря ти за подкрепата, харесвам начина, по който се грижиш за децата ми и мен. Имаш чисто сърце, правиш ме по-добър човек“, обърна се бившият играч на Сан Антонио Спърс към Ализе и я просълзи.

Синовете на Тони – Джош (10) и Лиам (7), са от 9-годишното му съжителство с журналистката Аксел Франсис, за която той бе женен от 2014 до 2020 г. Първият му брак беше със 7 г. по-възрастната от него актриса Ева Лонгория, но тя го напусна през 2010-а за серия от изневери.

Лим, която в момента се изявява като тв коментатор, е близка приятелка на Григор Димитров. Двамата се сприятелиха, когато той се готвеше в академията на Патрик Муратоглу в Париж. Красавицата с баща виетнамец също като българския плейбой има доста връзки зад гърба си. Преди да тръгне с Паркър, тя имаше романс с плувеца Флоран Маноду, а някога ходеше и с колегата си Жереми Шарди.