0

А нглийският футболен национал Кайл Уокър тайно се омъжи за любимата си от детството, въпреки че й изневерява няколко пъти и отглежда дете от друга, съобщи „Сън“.

31-годишният защитник на Ман Сити сключи брак с Ани Килнър, която му прости три предателства, включително това, че е баща на дете от друга връзка.

Твърди се, че двойката, която има три деца, е провела дискретна церемония, за да избегне публичността и заради Covid.



След като инфлуенсърката Лорин Гудман роди сина му, Ани каза през 2020 г.: „Това, което той направи с мен и децата ни, е неприлично.“



Въпреки това, според източник на изданието, „справедливо е да се каже, че са имали предостатъчно периоди на възход и падение през годините, но те са преодолели всеки един от тях. Бог знае как, но е факт. Те не искаха никакви фанфари. Те просто искаха да се оженят."

Двамата се се срещат в родния град Шефилд, когато тя беше на 15, а той на 17.

Десният бек обаче бе замесен в куп скандали след преминаването му за £50 милиона в Сити от Тотнъм през 2017 г.

Първо, риалити звездата от Ex on the Beach TV Лора Браун каза, че тя и Уокър многократно са лудували на седалките на неговото Bentley.

Ани го изгони от дома им в Чешир, но те отново се събраха. 
Тя пак му би шута, когато той разкри, че Лорин е родила бебе от него.

Той се премести близо до дома си в апартамент за £8000 на месец, и след това беше хванат да нарушава правилата за локдаун със секс оргия с две проститутки.

Но въпреки всичко двойката се ожени пред шепа гости и сватбен регистратор в петзвездния хотел Mottram Hall в Чешър в края на ноември.