0

Е динственото по-бързо нещо от крошетата на Райън Гарсия са промените в любовния му живот. Съвсем наскоро ексцентричният боксьор обяви годежа си с порнолъвицата Савана Бонд. Оказа се обаче, че австралийката не е единствената близка до сърцето му, тъй като на сцената излязоха и други жени.

Гарсия обяви, че Савана е казала „да“ в навечерието на битката му с Девин Хейни. Мачът в Ню Йорк бе за титлата в суперлека категория на WBC. Окрилен от любовта, Райън се справи отлично и препарира шампиона с три нокдауна. Въпреки победата той не взе пояса на Хейни, тъй като не се справи на кантара преди мача заради повече килограми. Нещо, за което бе и глобен с 1,5 млн. долара. Но успехът му тъй или иначе бе определен за сензация и предизвика голям фурор. Вместо да мисли за бъдещето си със Савана Бонд, Гарсия го удари през просото. Американецът от мексикански произход първо бе заснет в Маями с инфлуенсърката Алекса Деланос. Тя е дъщеря на телевизионната водеща Мирка Деланос и в „Инстаграм“ има 9 милиона последователи.

Буквално дни след това Гарсия бе с друга красавица. Този път бе на плажа в Маями с Грейс Бур, звезда в TikTok. Двамата си правеха приятна разходка по бански, хванати ръка за ръка като влюбени гълъбчета. Бур обясни, че се виждали за първи път. Дали обаче нещата ще прераснат в пълноценна връзка тя не даде категоричен отговор. Намекна, че за да се случи нещо такова, боксьорът ще трябва да промени някои неща в начина си на живот. И за да стане мистерията още по-пълна, Райън публикува клипче, на което е в компанията на мистериозна брюнетка. На видеото тя щастливо показва годежен пръстен с диамант на стойност около 1,5 млн. долара. Коя е дамата и какъв точно е случаят засега не става ясно.