0

З вездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нов богаташки ресторант в Лондон. Футболистът ще си партнира със сензацията от TikTok Бурак Оздемир в новото си начинание. Преди време португалският футболист имаше японски ресторант в английската столица.

Заведението в Лондон затвори заради пандемията, но Кристиано е готов отново да се върне в бранша. Нападателят на „червените дяволи“ обедини усилията си с Оздемир, известен още като CZN Burak, за да открие ново заведение в Лондон. Заведението ще отвори врати през ноември. Бурак има голям брой последователи в социалните мрежи. Инфлуенсърът има 57 милиона последователи в TikTok, както и 32 милиона последователи в Instagram, където редовно публикува снимки и видеа от кухнята.

Бурак има три марки ресторанти по света и не е ясно под коя ще се появи ресторантът в Лондон. Неговият бранд включва CZNBURAK и Burak Burger, както и стартира традиционен ресторант, наречен Hatay Medeniyetler Sofrasi. Burak Burger наскоро отвори врати в Дубай.