0

Д о миналата седмица Травис Келс бе добър играч, а сега се превръща в машина за пари. И това се случи само за една вечер. А причината е ясна - Тейлър Суифт. Певицата, чието приключило наскоро турне бе обявено за мотор на икономиката в САЩ, след като счупи всички рекорди по продажби и приходи не само за нея, а и за градовете, които посети, се появи на мач на новата си мъжка играчка. 

И ден по-късно Келс нахлу в Топ 5 на играчите, чийто екипи се продават най-добре. "Скокът при него е близо 400 пъти!", обявиха от сайтовете  Fanatics и NFLShop.com, които въртят търговията с екипите на отборите от NFL.

33-годишната Тейлър потвърди слуховете, че двамата са двойка, след като гледа на живо любимия, който се подвизава с номер 87 в Канзас Сити Чийфс срещу Чикаго Беърс.

в неделя.  Изпълнителката на "Shake It Off" в ложата с майката на новата си половинка - Дона. По-късно тя посети дома му, откъдето се измъкна под носа на тълпата скрита в машина за пуканки. 

За Травис има един проблем - Тейлър не се задържа много-много до един мъж, но пък винаги след това му "подарява" песен или цял албум.