0

Бурна връзка с бившия италиански футболен национал Кристиан Виери и две години с Джордж Клуни, без да се броят няколко кратки флирта – днес една от най-известните италиански шоугърли Елизабета Каналис е примерна съпруга. На 43-годишна възраст тя бе укротена от американския хирург Брайън Пери, с когото имат дъщеря Скайлър.

Днес Елизабета, нашумяла като водеща в италианския оригинал на „Господари на ефира“, е в социалните мрежи, много активна като инфлуенсър. Тя прекарва повече време в Лос Анджелис, където работи съпругът й, но пътува често до родния му щат Пенсилвания, а в Италия – до родната Сардиния и до Милано, свързан с професионалните й ангажименти.

Снимките в профила й в Инстаграм са красноречиви – Елизабета има тяло на модел, но и на отлично тренирана спортистка, която се намира в по-добра форма от всякога. Тайната? Всекидневни тренировки и внимателна диета.

Първото правило за физическите занимания за италианката е те да не са бреме, а удоволствие. Второто правило – тренировките са кратки, но всекидневни. Те са разнообразни – фитнес, пилатес, дълги разходки по брега на океана и сърф. Новата голяма страст на Елизабета е кикбокса и когато си е в Милано тя тренира с Анджело Валенте, 4-кратен световен шампион.

Каналис предпочита диета, състояща се основно от протеини и въглехидрати. Съчетава зеленчукови и цитрусови сокове, но не не отказва и от чаша вино – все пак е чистокръвна италианка.