0

Л индзи Вон се похвали със страхотен подарък от новото си гадже Диего Осорио, предприемач и актьор.

37-годишната легенда в ските показа в Инстаграм снимка на Ягуар F-Type, под която написа: „Той знае пътя към сърцето ми. Честит Свети Валентин!“.

Последователите засипаха Вон с различни коментари, сред които имаше такива като „Достатъчно бърза ли е за теб?“ и „Материално момиче“. 37-годишната американка показа и огромен букет от рози, който буквално не можеше да вдигне.

Романсът й с испанеца Диего започна през май 2021-ва, след като тя се раздели с хокеиста Пи Кей Събан, за когото дори бе сгодена и имаше 3-годишна връзка. Зад гърба си Линдзи има и брак с някогашния си треньор Томас Вон, чиято фамилия носи до днес. Освен това ходеше с голфъра Тайгър Уудс и треньора по американски футбол Кенан Смит.

Линдзи и Осорио рядко се появяват заедно в Лос Анджелис, но посетиха заедно Супербоул в неделя вечер. След това двамата отидоха и на афтърпарти в Санта Моника, организирано от рапъра Д-р Дре. На излизане от ресторанта „Елефант“ олимпийската шампионка бе сгащена от папараците. Вестниците я засипаха с комплименти за избора на тоалет - дълга сребриста пола, а партньорът й също заслужи овации за якето си в цвят шампанско на „Гучи“. Единственият им кусур като двойка е фактът, че Диего е само 1 см по-висок от 173-сантиметровата Вон.

Наред със светските изяви четирикратната носителка на Световната купа коментира олимпийските игри в Пекин по NBC. Колкото до родения в семейство с пет деца в Мадрид Осорио, до 2016-а той прави кариера основно като актьор. След това той основа компания за текила, в която е съдружник с баскетболната звезда Леброн Джеймс.