0

Н ай-популярната футболна двойка се разпадна след 5 години луда любов.

Връзката между Алфонсо Дейвис и Джордин Хуйтема премина през големи изпитания, но в крайна сметка всичко приключи.

Двамата първо изтриха общите си снимки в Инстаграм (заради които години наред получаваха обидни расистки коментари), а след това звездата на Байерн (Мюнхен) излезе и с позиция в социалните мрежи. „Да, разделихме се - потвърди защитникът. - Слуховете за Джордин не са верни. Тя е добър човек, когото много уважавам. Пожелавам й всичко най-хубаво и моля всички да уважават личното ни пространство“.

Дейвис и Хуйтема са по на 21 г., а чувствата им пламват, докато ритат за Ванкувър Уайткапс, канадски клуб от Мейджър лигата (MLS).

След това професионалният им път тръгна стремително нагоре - през януари 2019-а Алфонсо премина в Байерн, за който вече има 115 мача (5 гола) и спечели 4 титли, два пъти Купата на Германия и веднъж Шампионска лига (2020). Преди 3 г. пък Джордин подписа с Пари Сен Жермен, с който миналия сезон завоюва първата титла в историята на клуба, а сега и Купата на Франция.

Въпреки че играеха за националните отбори на Канада, Дейвис и Хуйтема успяваха да си открадват време в Мюнхен или Париж. За своите приключения те разказваха в общия си канал в YouTube. В него много от видеоклиповете бяха изтрити, но каналът все още е активен. Там неотдавна блондинката бе попитана от фенове какво я притеснява в Дейвис. “Никога не сваля седалката на тоалетната чиния. Даже се изпишка на пода“, издаде през смях 180-сантиметровата Хуйтема, а играчът с ганайски корени се оправда: „Обичайно живея сам. Мъже, разбирате ме какво имам предвид. Всъщност на пода имаше само капка. Първата капка никога не отива в тоалетната“.

Алфонсо признаваше, че трудно се поддържат отношения от разстояние, но заключи: "Трудно е, но ако обичаш човек, можеш да го приемеш".