0

В ръзката на тенисиста Матео Беретини и тв водещата Мелиса Сата е пред разпад, твърдят социалните мрежи в Италия. Слуховете бяха подсилени в ефира на Раи 2, където журналистът Санто Пирота, експерт по клюки, увери, че отношенията между двете звезди са в дълбока криза.

Според Пирота те едва ли щели да останат заедно до Свети Валентин, въпреки че прекараха заедно Коледа със сина на Сата от брака й с футболиста Принс Боатенг - Мадокс. През ноември пък оборотната мацка официално обяви, че е готова за второ дете.

Последното общо видео на сексбомбата, която днес навършва 38 г., и 10 г. по-младия Беретини е от 6 януари, като той не я придружи в Сен Мориц. Там тя отиде с група приятели, за да участва в ревю на марката Moncler. Най-вероятно Матео е бил зает с тренировки, тъй като подготвя завръщането си на корта след контузията на десния крак, спряла го от Australian Open. Всъщност достигалият №6 в света е преследван от тежки травми, откакто любовта му със Сата лъсна в медиите през януари 2023-а и тя дори бе набеждавана за спада във формата му.