0

С иновете на Леброн Джеймс представиха официално гаджетата си по време на олимпийския баскетболен турнир.

19-годишният Брони и Брайс, на 17 г., изгледаха полуфинала САЩ - Сърбия, а след това и финала с Франция (98:87) в компанията на две дами. Първоначално в американските медии възникна голямо чудене дали момичетата са техни половинки или просто приятелки. Отговор даде партито по повод петата поредна титла на САЩ. На него наследниците на легендата се появиха ръка за ръка с Паркър Уитфилд и Сади Джонсън и всички въпроси отпаднаха.

Паркър е по-известната от двете. Тя е дъщеря на актьорите Сали Ричардсън и Дондър Уитфилд, които са познати предимно от участието си в множество телевизионни сериали. Мама Сали обаче може да се похвали и с роля във филма от 2007-а „Аз съм легенда“, в който блести Уил Смит. 56-годишната хубавица, родена в Чикаго, се изявява също като продуцент и режисьор на сериали по НВО.

Тя и две години по-младият й съпруг сключиха брак през 2002 година. Освен Паркър, която е родена през 2005-а, имат и по-малък син Дре. Миналата година гордите родители се похвалиха с успеха на своята щерка, след като тя бе приета в колежа „Спелман“. Училището е легендарно и в миналото в него са се обучавали предимно тъмнокожи момичета. Съществуването му се проследява назад до 1881 година, когато две учителки започват да преподават на афроамериканки в мазето на църква в Атланта, Джорджия.

Откога датира връзката на колежанката Паркър с Брони Джеймс не е ясно, но в последните дни тя беше неотлъчно до него в Париж. На партито за титлата, до което бяха допуснати само отбрани хора, тя се появи с тениска с легендарния №6, с който играе Леброн. Същата беше облякла и Сади, избраницата на по-малкия син Брайс, а също и останалите представители на семейството.

39-годишният баскетболист, който беше избран за най-полезен на олимпийския турнир в Париж, и ученическата му любов Савана официално са семейство от 2013 година. Освен синовете Брони и Брайс те имат и дъщеря Жури, която през октомври ще навърши 10. Момиченцето също беше във френската столица да подкрепя татко си.