0

Е дин от треньорите, които бяха спрягани за Лудогорец в последните години - Мариус Шумудика, разкри как е вкарвал нелегално свинско месо в Саудитска Арабия, макар там да има строги забрани. Става въпрос за Мариус Шумудика, който води там Ал Раид.

Треньорът обяви, че е уреждал Кристиян Бъдеску, който е известен с проблемите си с килограмите, със свинско месо. Бъдеску разфасовал цяло прасе, което двамата вкарали без проблем в светите земи за мюсюлманите, които смятат тази храна за нечиста. "Затвориха си очите, защото знаят, че нямаше да го готвим в ресторант", обяви треньорът.

Той разкри, че веднъж е имал проблеми на митницата, защото лекарствата, които ползва са били съмнителни за митничарите. "Казах им, че без тях главата ме боли постоянно и ме пуснах", разказа Шумудика.

В страната се продава нелегално и алкохол, въпреки забраните. "Варят го предимно нигерийците в домовете си при доста съмнителни условия. Вани и други неща. Освен това рискуваш да те арестуват на място и повече никой да не те види. Затова властите са безцеремонни", обяви Шумудика.