0

С амо след три месеца Мейсън Маунт се завърна в отбора на ергените.

По информация на „Сън“ халфът на Манчестър Юнайтед е прекратил връзката си с очарователната Фрея Тайди.

Романсът между Мейсън и Фрея излезе наяве през миналия април. Тогава двамата бяха засечени на разходка в Алтринчам, Голям Манчестър. Футболистът бе толкова очарован от красивата инфлуенсърка, че надхвърли времето за паркиране на джипа си и трябваше да плати 60 паунда глоба. Три месеца по-късно любовта между двамата явно е минало. Нещо повече, Маунт и доскорошната му изгора нямат намерение да поддържат дори приятелски отношения. „Изглежда че всичко е свършило – Мейсън престана да я следва във всички социални платформи и тя направи същото с него“, сподели източник пред „Сън“.

Фрея, която е работила като касиерка в заведение за бързо хранене, придоби сериозна популярност в Инстаграм и TikTok и има над 300 000 последователи. Тя също така се изявява като модел.

Маунт пък отдавна си е извоювал славата на един от най-желаните футболни ергени. Преди време той имаше стабилна връзка с модела Клоуи Уилиънс-Уотс, но тя приключи през 2022 г. Играчът бе и жертва на тормоз, след като бе преследван настойчиво от напористата инфлуенсърка Орла Мелиса Слоун, нещо за което тя бе осъдена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freya Tidy (@freyatidy)

Иначе кариерата на Маунт е в застой, откакто премина в Манчестър Юнайтед. Той пристигна на „Олд Трафорд“ в началото на юли 2023 г. със статут на звезда в Челси и националния тим на Англия. За лош късмет обаче различни контузии му попречиха да разгърне потенциала си при „червените дяволи“. Откакто е в Юнайтед, офанзивният халф записа едва 20 срещи и едно попадение във всички турнири. Сега играчът се надява лошите моменти да са останали в миналото и чака с нетърпение новия сезон.