0

Ц яла Италия се трогна от проявата на любов между защитника на Болоня Рикардо Калафиори и приятелката му Бенедета. Докато след 3:3 с Ювентус футболистът даваше интервю за Джорджа Роси по канала Dazn, неговото момиче се появи да го прегърне и всичко завърши със страстна целувка в ефир.

his girlfriend marking her territory bc the presenter is attractive is destroying me 🤣🤣🤣🤣💀

pic.twitter.com/0VMRQuOMhq

 

Когато Бенедета понечи да се отдалечи, водещата я подкани да остане до края на разговора под дъжда на стадион „Дал'Ара“. Зрителите видяха, че красавицата е облечена с фланелка с номера на приятеля си - №33. За нея се знае, че е по-голяма от Калафиори, който на 19 май навърши 22 г. В Инстаграм двамата издадоха връзката си за първи път преди година. Бенедета непрекъснато излага на показ силните си чувства към Калафиори с фрази като: „Ще бъда твое рамо през целия ти живот. Ти си моята поезия“.

Освен това лудата по татуировките моделка и Рикардо изписаха едни и същи думи върху ръцете си на японски: „Чувство на любов“.

Колкото до драматичния мач с носителя на Купата на Италия Юве, Калафиори се превърна в герой за домакините. Той откри резултата още във 2-ата минута, а във второто полувреме вкара и третия гол. В крайна сметка гостите върнаха три попадения, но и двата съперника вече са си осигурили участие в Шампионската лига.

Любопитното е, че Рикардо е основна трансферна цел именно на Старата госпожа, като цената му е 25 млн. евро. През този сезон бранителят има 37 мача във всички турнири, като започна кампанията в Базел (4 двубоя). В тях е вкарал два гола и е направил 5 асистенции за 2790 минути на терена. Швейцарците ще получат между 40 и 50% от продажбата на играча като клауза в споразумението им с Болоня миналия август, когато отборът от Серия А го купи за 4 млн. евро.

Ювентус има интерес и към треньора на Болоня Тиаго Мота. Желанието на клуба е бившият полузащитник на Интер да замени уволнения Масимилиано Алегри, а самият бразилец също иска да подпише в Торино.