0

В ратарят на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън категорично отрече „нeвeрните и напълно фалшиви“ твърдения, че той е звездата от Висшата лига, която е била арестувана за нападение на приятелката си.
24-годишният страж се обърна към социалните медии, за да отрече обвиненията, отправени срещу него онлайн, разкривайки, че тревожните слухове са засегнали семейството му.
Докладите през уикенда разкриха, че футболист от Висшата лига е бил арестуван от полицията през 2019 г. по подозрение за домашно насилие.

След доклада потребителите на социалните медии започнаха да гадаят кой може да е играчът, като някои предполагат именно Хендерсън.

Вратарят написа в историята си в Инстаграм: „Не мога да повярвам, че трябва да направя това, но просто бих искал да се спра на слуховете, които излязоха наяве през последните няколко дни. Има някои тъжни хора по света, които привързаха името ми към такива неподходящи, нараняващи и напълно фалшиви новини. Имам семейство, което дори е засегнато от това, така че иска да остави слуховете зад гърба си и да продължи напред.“
Арестът през 2019 г. беше извършен, след като приятелката на играча се обади на властите, твърдейки, че е нападната и е получила заплашителни съобщения през нощта. По-късно полицията залови звездата, която не е посочена в докладите по правни причини, в дома му. Той вече не поддържа връзка с обвинителката си, а въпросът беше уреден извън съда.

Съобщава се, че мъжът от Висшата лига е платил 5-цифрена сума за уреждане на бившата си приятелка, за да „погребе“ случая.

Хендерсън разкри в миналото, че има връзка и е споделил снимки на него и приятелката му, като последната му обща снимка датира от декември 2020 г. За момента обаче не се знае дали двамата все още са заедно.