0

А встралийският тенисист Танаси Кокинакис буквално се влюби в колежката си Елена Рибакина по време на награждаването след супертурнира в Индиън Уелс.

Шампионката от „Уимбълдън“ спечели и в Калифорния, а на церемонията си размени много закачки с другата финалистка Арина Сабаленка (Блрс). „Изглежда като най-милото момиче на света“, написа Танаси в Туитър по адрес на представителката на Казахстан. Когато си даде сметка как думите му могат да бъдат изтълкувани, достигалият до №69 в света уточни, че не е правил опит за флирт. Неговият сънародник и приятел Марк Пърсел обаче реагира: „Напротив, точно това е“.

23-годишната Рибакина, която до 2018-а играеше за Русия, е изключително дискретна по отношение на личния си живот. През 2015-а пък Танаси бе въвлечен в грозен скандал между Ник Кириос и Стан Вавринка. Тогава той призна, че е изкарал няколко безсънни нощи, след като Ник изкрещя към швейцареца: „Кокинакис спа с гаджето ти". Ставаше въпрос за приятелката на Вавринка, тенисистката Донна Векич.