0

Н ационалът на Сърбия Неманя Гудел живее в любовна приказка с Анастасия Ражнатович, но това хич не се нрави на майка му Оливера.

Жената била категорично срещу връзката на големия си син с щерката на народната любимка – певицата Цеца. От нейната страна на барикадата е и Ваня, сестрата на футболиста. Майка и дъщеря пътуваха до Катар за мачовете на Сърбия на световното първенство, но изрично настояли пред халфа техните билети да са далече от мястото, на което седи Анастасия.

Всички тези драми изнервили Анастасия, която също като майка си се изявява като певица. Тя дори говорила с 31-годишния Неманя, но той й отговорил, че не е способен на влияе на поведението им.

 

След завръщането на отбора от Катар, където Сърбия отпадна в групите, Оливера публикува в Инстаграм следното твърдение: „Майката знае всичко. И кой ви е приятел, кой ви мисли доброто и кой зло. Тя някак си усеща. Пазете майките“. Според медиите в Белград думите на мама Гудел са насочени именно към любимата на сина й.

Самият Неманя пък даде да се разбере, че няма да зареже гаджето си заради настроенията в семейството.

Той остана в родината си само 24 часа, в които беше почти постоянно с Анастасия и дори остана да преспи в нейния дом. Във вторник пък халфът и певицата отлетяха заедно за Севиля, за да може той да се присъедини към тренировките на клубния си отбор.

Не е ясно какви точно са причините за разрива в отношенията, тъй като в началото на връзката и Оливера, и Ваня бяха първи дружки със семейство Ражнатович и дори бяха гости на семейните им празници. За момента бащата Небойша и другият син в семейството – Драгиша, също футболист, стоят настрана от свадите.