0

О слепителна красавица събра погледите на стадион „Сигнал Идуна Парк“ в контролата между Борусия (Дортмунд) и Уест Хем (2:0) на 10 август.

Оттогава клюкарите се чудят и маят коя е тя, а нейната самоличност най-накрая беше разкрита. Оказа се, че става въпрос за Мариана Давид, гаджето до новия играч на Борусия Ян Коуто. 22-годишният бразилец пристигна в тима на 3 август с договор под наем от Манчестър Сити. „Ден за подкрепа на моята любов“, написа хубавицата в Инстаграм.

В профила си тя се представя като зъболекар, модел и Мис Гранд Гоя 2020-а. От снимките й става ясно също така, че има син Тео, който през март е навършил 3. Дали момчето е от Ян обаче не е ясно, тъй като първата й снимка с 22-годишния футболист е от юли тази година.

Самият той вдъхнови Бразилия за световната титла на националния отбор до 17 години през 2019-а, а за първия вече има на сметката си 4 мача. През 2020-а той подписа 5-годишен договор с Манчестър Сити, но за „гражданите“ има само един мач като резерва за Купата на Англия, след което постоянно е пращан под наем.