0

С ватбата на Лаутаро Мартинес от Интер разкри много тайни.

На тържеството край Милано лъсна връзката на нападателя Ромелу Лукаку и американската рапърка Меган Дъ Стелиън. Оказа се, че не само те са извадили на показ любовта си. Алексис Макалистър, съотборник на Лаутаро в националния отбор на Аржентина, доведе на тържеството новата си любима Айлен Кова и така потвърди скандалната им любов.

Не е ясно откога двамата са заедно, но че между тях има нещо започна да се шушука в началото на годината. Айлен не е коя да е, а приятелка от детинството на бившата му Камила Маян.
„По време на цялото световно първенство нещо не беше наред. Алексис се държеше студено, дистанцирано. Мислех си, че е заради мачовете и не го притеснявах“, обясни Ками, която беше в Катар да подкрепя футболиста и празнува с него световната титла. Оказа се, че не напрежението е причината. Националът изчакал да мине Коледа, когато стана на 24 години, за да отпрати любимата си. „Каза ми, че повече не ме обича“, разказа огорчената дама, която определи 2023-та като започнала по най-лошия възможен начин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ailén Cova (@ailencova)

В Аржентина са убедени, че Макалистър известно време бил с двете едновременно, но изчаквал точния момент да направи завой в личния си живот. Негови приближени твърдят, че не Айлен е истинската причина да се раздели с Ками. Оказа се, че той не понасял популярността на бившата си, която има почти половин милион последователи в Тик-Ток.

„Това беше предателство. Не бях си представяла нещо подобно дори в най-лошия си кошмар. Не съм предполагала, че толкова близък човек може да ме нарани така“, каза Ками по адрес на уж първата си дружка Айлен.