0

Л юбовта извади от забвение вратаря Хавиер Гарсия.

36-годишният играч е твърда резерва в Бока Хуниорс, но тези дни влезе с гръм и трясък в новините. Причина не е футболната кариера, а личният му живот. Медиите в Аржентина гръмнаха, че той е новият мъж до актрисата Гилермина Валдес. Красивата и успешна дама била заснета в колата на футболиста, а след това и в популярно заведение, където двамата останали около три часа.
Гилермина е кака на вратаря, тя е на 45 – с 9 години по-голяма от него, и има опит със семейния живот. Зад гърба си има две дълги връзки и четири деца. 14 години тя беше с продуцента Себастиан Ортега, на когото роди син Данте (21) и две дъщери – Палома (20) и Хелена (17). През 2012-а се хвана с телевизионния водещ Марсело Тинели. С него тя беше до май миналата година, а плод на любовта им е синът Лоренцо (7 г).

Валдес е сред най-популярните актриси не само в родната Аржентина, но и в Южна Америка. Последователите й в Инстаграм са 2,6 милиона, а тя не пропуска да ги радва със снимки от сцената и живота.

Освен това Гилермина има и успешен бизнес. Тя разработи своя марка органична козметика и продава мазила за над 4000 долара.

Нейният нов любим Хавиер Гарсия остава в сянката й. Най-големият му успех е световната титла за юноши до 20 години с националния отбор на Аржентина през 2007-а, за който блестяха Серхио Агуеро и Анхел ди Мария. Тогава той беше в състава, но така и не игра, тъй като незаменим на вратата беше Серхио Ромеро. По ирония на съдбата Хавиер сега отново е негова резерва, но вече в Бока.