0

С ветовният шампион във Формула 1 за 2009 г. Дженсън Бътън и зайчето на „Плейбой“ Бритни Уорд вдигнаха сватба.

Пищната венчавка се състоя в слънчева Калифорния, като гостите в Палм Спрингс описаха булката като „най-красивата на света“.

В големия ден 31-годишната американка смени три бели тоалета, като единият от тях беше гащеризон с шлейф. С Бътън (42) създадоха страхотно настроение на дансинга за поканените, които включваха двукратната носителка на „Оскар“ Рене Зелуегър и приятеля й – тв водещия Ант Анстед. Дженсън и Бритни живеят в Лос Анджелис и са близки с голяма част от холивудския елит.

За младоженеца британец бракът е втори след този с японската моделка Джесика Мичибата (37), продължил точно година и приключил през 2015 г. Преди това Бътън имаше 5-годишна връзка с Луиз Грифитс, известна певица и актриса на Острова.

Първоначално сватбата на Дженсън с Бритни бе планирана за 2019-а, но тогава беше отложена заради „неочакваната бременност“ на блондинката. Тя дари бившия пилот със син Хендрикс, а от 14 месеца двамата се радват и на дъщеричка Лени Монроу. Второто забавяне на женитбата на Бътън беше заради пандемията от коронавирус, но тържеството през уикенда доказа, че чакането си е струвало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittny Ward (@brittnyward)