0

З вездата на Милан Тео Ернанес влиза в съдебна битка с красивата Луиса Кремлева.

Футболистът заведе дело за клевета срещу фурията, която го обвини, че я изнасилил в колата си пред нощен клуб в Марбея, Испания, през 2017 година. Разследването се влачи дълго, но най-накрая е насрочен процес. Случаят ще бъде разгледан от съда на 28 октомври, а прокурорът иска 2 години затвор и глоба в размер на 14 000 евро, ако госпожица Кремлева бъде призната за виновна.

Луиса, която имаше епизодична роля в испански телевизионен сериал през 2015-а, твърди още, че френският национал, тогава играч на Реал, й нанесъл и физически наранявания. След като я изнасилил в своето порше за 84 000 евро, я избутал извън автомобила, при което тя наранила коленете и гърба си.

„Всичко, което искам, е Тео просто да се извини“, заяви блондинката, която е родена в Марбея, но е от испано-руски произход. Сама себе си тя представя като модел и човек, увлечен по психологията.

Разследващите обаче установиха, че тя получила раните, след като се спънала и паднала пред нощния клуб. Всичко това ясно се виждало на камерите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luisa ❤️ (@luisa.veta)

Прокурорите определят нейното поведение като „злонамерено“. Кремлева решила да си отмъсти на футболиста, след като той отказал да я заведе в дома си. Преди това двамата правили секс, което самият Ернандес признава. Актът станал с нейно съгласие, но тя явно се надявала и на нещо повече.

Първото обвинение срещу нея беше повдигнато, след като на няколко пъти не бе открита при опит да й бъдат връчени призовки.

Сега Кремлева ще се яви в съда, за да отговоря на обвиненията. Тео пък най-вероятно ще даде показания чрез видеовръзка от Милано, където играе в местния гранд Милан от 2019-а. Една година по-късно той се хвана с татуираната Зое Кристофоли, която му роди син Тео, който вече е на две и половина.