0

П отресаващи разкрития за тежките загуби в живота си ще направи Джорджина Родригес във втория сезон на филма „Аз съм Джорджина“.

Тя плаче, когато говори за раждането на малката си дъщеря Бела Есмералда и смъртта на нейния брат близнак, става ясно от трейлъра. Според El Espanol тя ще разкаже и за други загуби, разбили сърцето й.

„Сънувах кошмари преди всеки преглед при гинеколога. Притеснявах се в каква позиция ще бъдат бебетата, как ще протече раждането, със секцио ли ще бъде. Страхувах се, защото имах три предишни аборта и бях разбита на парчета“, ще каже Джорджина пред камерите. Първият епизод ще бъде излъчен по Netflix на 24 март. Първият сезон пък пожъна огромен успех миналата година, но оттогава в семейството се промениха много неща – едното бебе почина при раждането, а другото е здраво и скоро ще навърши годинка.

Тя разкрива също, че в началото пазела тайна от останалите си четири деца, три от които от сурогатна майка, за брат им. „Родиха се във Велики понеделник (б.р. - 18 април 2022 г.). Идва най-радостният момент и сърцето ти спира. Питах се как ще продължа напред, не бях готова да кажа на децата си. Тъй като все още имах коремче, им обясних, че брат им ще се появи малко по-късно от Бела, която беше силна и здрава. Крис беше този, който им обясни, че той е в рая“.

Докато тя все още била в болницата, нейната сестра Ивана се хванала да преобрази детската стая. Премахнала едното креватче, люлката, плюшеното мече. „Никога повече няма да бъда същата. Всеки път, когато погледна Бела, се питам: „И той ли щеше да изглежда така? Сега казвам на децата, че малкото им братче е на небето. Че не върви, а лети. Повтарям им: „Помислете за него, когато гледате към небето“.