0

Н ай-яростната съперничка на олимпийската ни шампионка в каратето Ивет Горанова показа секси тяло на остров в Индийския океан.

Красивата Анжелика Терлюга замина за Реюнион, след като триумфира на Световните игри в Бирмингам (САЩ), отстранявайки по пътя си българката. 

Така за втори път този сезон звездата от Долна Митрополия отстъпи на 30-годишната украинка, която победи на финала в Токио 2020. Терлюга се наложи над Ивет (22) и на финала в кат. до 55 кг на европейското в Газиантеп в края на май, завоювайки четвъртата си титла на Стария континент.

“Предполагам, че заслужих малко почивка. Хубав момент на райски остров“, похвали се в Инстаграм Анжелика, която е в компанията на съпруга си и свой колега Владимир Зарецкий.

„Каратето ми подари най-добрия партньор в света. С теб не се страхувам от абсолютно нищо, а заедно можем да преминем през всички трудности и изпитания. Безумно щастлива съм с теб“, призна блондинката от Одеса.

Двамата с Вова вдигнаха сватба на 26 септември на друго приказно място - Малдивите. Тогава Анжелика разказа, че със Зарецкий се познават от деца.

„В началото на 2021-ва чух от него обяснение, което въобще не съм очаквала. Оказа се, че в течение на 15 години той е изпитвал симпатия към мен, а всички караници и съперничества са били само защитна реакция. След дълго обсъждане в този неочакван за мен момент си казахме: „Да опитаме“. Досега не съм съжалявала и за секунда за това решение“, сподели Терлюга, която само след 3-месечна връзка получила предложение за брак от заслужилия треньор на Украйна.