0

В ратарите в Цървена звезда явно са орисани да имат ослепителни и силни жени до себе си.

Доскоро сред нежните половинка властваше Снежана Борян - русокосата любима на Милан Борян, който напусна отбора след шест успешни години. В голяма част от тях той беше и капитан на славния отбор от Белград. След идването на новия треньор Барак Бахар бившият страж на Лудогорец беше обявен за ненужен и премина в Слован (Братислава), което нанесе дълбока рана в душата на Снежана. Заради мъжа на своя живот тя загърби клубните пристрастия и започна да дава мило и драго за Звезда. Преди това красавицата дълги години беше пресаташе на големия враг Партизан, чийто фен е още от дете.

Сега Снежана Борян има достойна наследница в лицето на съпругата на новия вратар Омри Глазер, израелският сънародник на треньора Бахар. Още от първия ден с него в Сърбия е Шира. Тя събра погледите на феновете при победата с 5:0 над Войводина в първенството през изминалия уикенд. Красавицата се появи по екип на отбора, но със закачливо навита фланелка, която остави на показ плоския корем.

Кадрите от стадион „Райко Митич“ накараха феновете на шампионите бързо да забравят Снежана. „Любовта на моя живот. Най-красивата в света“, написа под снимката съпругът й и даде да се разбере, че за него тя е истинска кралица.

Новата хубавица в ложите, също като госпожа Борян, е не само красива, но и успешна.  Шира се изявява в модата, но не дефилира, а твори. През 2019-а тя и най-добрата й приятелка основават марка облекло за жени. Бизнесът им започва от мазето в къщата на дружката, за да се развие до един от водещите онлайн магазини в Израел. Сега дрехите се поръчват от дами в цял свят, а Шира и партньорката й твърдят, че никога няма да създадат дрехи, които самите те не биха носили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)