0

У анда Нара скандализира Инстаграм със снимка от плажа в Рио де Жанейро, където половинката на нападателя на Галатасарай Мауро Икарди отиде заради рекламни ангажименти.

Кадърът, разкриващ пищните задни части на 36-годишната аржентинка, е на ръба на цензурата и за броени часове събра над 550 000 харесвания.

Моделката и бизнес дама обаче отнесе и доста критики от част от своите 16 милиона последователи. „Това е единственото, което знаеш как да покажеш“, „Пет кила фотошоп имаш на тази снимка“, „Истината е, че нямаш никакъв талант“, бяха част от коментарите им.

Фенка обаче похвали Уанда, че малко жени, родили пет деца, могат да се похвалят с такива форми. От Икарди, с когото е в развод, Нара има две дъщери Франческа, на 8 г., и Исабела (6). Освен това тя роди и трима синове на първия си футболен съпруг Макси Лопес – Валентино (14), Константино (12) и Бенедикто, който на 20 февруари навърши 11 г. Всички те са в Истанбул с Икарди, докато майка им се вихри в Латинска Америка.

В Рио Уанда беше в компанията на сестра си Заира, с която дори се включиха да потанцуват с професионалните танцьори на карнавала. В първото същинско издание на шоуто след пандемията всяка вечер самбодромът посреща около 100 000 души - зрители и хората, които дефилират за 12-те школи по самба, участващи в голямото съревнование.

Сега на Уанда предстои да влезе в ролята на водеща на четвъртото издание на аржентинския „Мастър Шеф“. Миналата година сексбомбата беше жури в „Маскираният певец“, а другият й опит в риалити форматите включва участие в италианския вариант на „Денсинг Старс“.