0

Г олф легендата Тайгър Уудс за първи път се появи публично с бившата си жена Елин Нордегрен след бурния им развод, след като американецът олекна със 100 млн. долара. Сега съпрузите се събраха по хубав повод в Палм бийч - награждаването на сина им Чарли.

15-годишният талант спечели заедно с училищния си отбор титлата по голф на Флорида в държавния шампионат. Снимките от церемонията показват как Тайгър стои отстрани, но искрено се радва, докато Чарли се снима с майка си. 44-годишната шведска моделка има и дъщеря Саманта (16) от Уудс, когото тя заряза за серия от изневери. По-късно стана ясно, че звездата е имал сериозен проблем с връзките и е преспал със 120 жени.

След раздялата им с Елин тя купи огромно имение на брега на Атлантика, разруши го, построи ново през 2014-та, но през 2021-ва го продаде за $50 млн. Сега тя живее в по-малка къща в Палм бийч гардънс за $10 млн.

Блондинката продължи напред и в личен план, като роди син от игралия в НФЛ Джордан Камерън през октомври 2019 г., като два месеца по-късно законно промени името на малкия от Филип на Артър. Детето присъстваше на тържеството във вторник. Там беше и четвъртото отроче на Нордегрен, с което тя се сдоби през декември 2022 г.

През 2015-а самият Уудс, който е един от малкото спортисти милиардери, увери, че с Елин са „най-добри приятели“. „Винаги можем да вдигнем телефона и да говорим. И двамата знаем, че най-важни в живота са нашите деца“, заяви Тайгър, който редовно помага в тренировките на сина си.

Носителят на 15 титли от Големия шлем обаче бе даден на съд от последната си приятелка. Ерика Херман, която наследи в леглото му скиорката Линдзи Вон, както и куп стриптийзьорки и порнозвезди, подаде иск за $30 млн. за емоционални щети, след като през октомври бе изхвърлена от дома на Тайгър във Флорида. Тогава тя била подмамена от негови служители, които я подканили да отиде на кратка почивка и после не я допуснали в имота за $47 млн.