0

Х вани си кака да те отрака е принципът, към който се придържа 20-годишният Джемал Мусиала.

Атакуващият футболист на Байерн и националния отбор на Германия върти любов с къдрокоса красавица от Турция. Сензационната новина съобщи в Инстаграм порталът за светски клюки Magazingiller, който се рекламира така: „Най-чистите, най-актуалните извънредни новини по света и у нас“.

Избраницата на халфа е с 8 години по-голяма, казва се Ясемин Йълмаз и е много успешна. Тя е моден дизайнер и през 2020-а спечели приза „Пробив на годината“. Оттогава облича голяма част от светския елит в родината си. Нейни тоалети са представени на множество ревюта както в Турция, така и в Европа. Дрехите й са изискани, елегантни, но не са за всеки джоб. Онлайн най-евтината рокля се продава за 330 евро.

Според клюката Ясемин и Джамал са заедно вече от година, но за цялото това време са успели успешно да пазят връзката си в тайна. Двамата били разкрити при визитата на Байерн в Истанбул миналата седмица. Немският тим гостува на Галатасарай в Шампионската лига и победи с 3:1, а Мусиала вкара третия гол.

Той се отчете с два и при гръмката победа с 8:0 над Дармщат в Бундеслигата. В този мач обаче център на вниманието беше Мануел Нойер, който застана под рамката за първи път от 10 месеца. Вратарят се възстановяваше, след като счупи крак, докато кара ски.

При завръщането си той бе подкрепен от любимата жена – хандбалистката Аника Бисел, за която се твърди, че е бременна. Блондинката беше на трибуните с майка си. С появата си на „Алианц Арена“ изисканата дама даде да се разбере, че одобрява връзката на щерка си с 14 години по-големия Нойер.