0

Б оксьорът Тайсън Фюри се замеси в пореден скандал по време на почивка със семейството си на френската Ривиера. В Кан той се опитал да се качи пиян в такси, но му било отказано. Това вбесило Фюри, който започнал да рита колата и да заплашва шофьора.

Грозната случка се е разиграла на оживена улица във френския град, като свидетели са били стотици минувачи. Фюри е проявил агресивно отношение и към хората, които са снимали действията му. Боксьорът обаче не е арестуван и не му е повдигнато обвинение за хулиганство.

Баща му Джон, който е бил с него, успял все пак да го укроти и да го прибере в хотела. На следващия ден Фюри коментира случилото.

"Един клип, качен от други хора, не означава нищо. Прекарвам си добре, оставете ме на спокойствие. Ясно ми е, че завиждате", написа той в социалните мрежи.

Това не е първият случай, когато Тайсън Фюри се забърква в неприятности. През 2020 година той беше хванат да шофира под влиянието на алкохол и наркотици. През 2018 година Фюри качи видео, в което разказва хомофобски и расистки вицове. Това предизвика вълна от възмущение сред част от спортната общественост в родината му. През 2015 година беше хванат с кокаин, което му донесе забрана да се боксира в период от две години.

Преди неприятната случка, Тайсън показа как прекарва дните си в Кан. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyson Fury (@tysonfury)

„Животът е тежък“, измайтапи се боксьорът под снимка в Инстаграм, на която пуши пури на супер яхта.

Двукратният световен шампион в тежка категория плаща по 18 000 паунда на вечер, за да може да спи в Средиземно море с целия си клан. 33-годишният британец е в компанията на жена си Парис и шестте им деца. Яхтата разполага с джакузи и огромна трапезария с гледка към Лазурния бряг. Тайсън все пак слиза на брега, за да тича по крайбрежната алея в Кан с баща си Джон, който по време на джогинга се разхлажда с бира. На съпругата си Фюри пък отпусна свобода, като тя се отдаде на шопинг и обикаляне на баровете с приятелки.