0

П оследната приятелка на Григор Димитров - Мадалина Геня, се запозна с боксовата легенда Майк Тайсън в Торино. 57-годишният американец беше главен герой на представянето на филма Bunny-Man, в който той ще играе себе си.

Присъствието на Мади на голямата вечер може би означава, че и за нея има роля в лентата на италианския продуцент Андреа Йерволино, заради когото тя ще бъде снимана изцяло на Апенините. 36-годишната актриса и модел, която се раздели с Гришо през есента, впечатли с огромно деколте и дълбока цепка на черната си рокля.

„Толкова се радвам да споделя някои големи новини - написа Геня в Инстаграм. - Аз ли съм злодеят? Супер герой ли съм? В каква роля искате да ме видите?“.

Според румънските медии Железния Майк се опитал да хване Мадалина за ръката, но тя я дръпнала и се подразнила на закачките му. Самата тя обаче коментира така срещата им в социалните мрежи: „Беше такава чест да се запозная с вас и вашата красива съпруга, вие двамата сте между най-скромните, земни хора, които някога съм срещала“.

Бившият световен шампион в тежка категория е пристигнал в Италия с частен самолет, придружаван от половинката си Лакиха Спайсър и своя антураж.

Историята в Bunny-Man, създадена от писателя за Енрико Ремерт, е за супергерой мултимилионер, който се бори срещу злите сили, носейки маска на заек. Той е воден от желанието да отмъсти за сестра си, която се самоубива след акт на насилие, снимките от който изтичат в Интернет.

„Ние сме развълнувани да започнем този новаторски проект, 95% от който ще бъде заснет на виртуална снимачна площадка“, издаде Йерволино, който е продуцирал също филмите „Ферари“, „В очакване на варварите“ с Джони Деп и „Ламборгини: Човекът зад легендата“.