0

К армата те застигна, изригна бившата съпруга на боксьора Дмитрий Бивол след спорната загуба от Артур Бетербиев в полутежка категория.

Екатерина предава на живо в социалните мрежи и захапа спортиста, с когото имаше връзка 16 години, 10 от които минаха в брак. Двамата се разделиха през лятото на 2023-та, когато рускинята обвини любимия си във физически и психически тормоз. „Заслужи си го. Докато бяхме заедно, той нямаше нито една загуба. Остави ни и още в първия си мач бе повален. Кармата застигна идиота“, заяви злостно рускинята в профила си в Инстаграм, който вчера затвори. Тя започна с атаките още преди боя в Рияд, Саудитска Арабия, когато обяви, че пожелава успех на Бетербиев, иска да види как бившият й бива нокаутиран и отправи проклятието си.

Екатерина и Дмитрий са връстници и се знаят от Русия. И двамата са родени през 1990 година, той в Киргизстан, и станали гаджета едва навършили 16. От любовта им се раждат две момчета – Мирон и Никон, които станаха ябълката на раздора при развода, официално влязъл в сила през ноември миналата година. „Дълго време не говорех, стоях настрана, защото се борех с чувствата си. Все пак бях с този човек 16 години, още от младо момиче“, разказа пред руските медии хубавицата, която в социалните мрежи представя себе си като Кейт.

Тя твърди, че идилията приключила, когато Бивол победил Кансело Алварес през 2022-ра. „Поиска да се преместим в САЩ и аз се съгласих. Това беше неговото желание, не моето. Но там с момчетата си бяхме сами, той постоянно отсъстваше“, обвинява Екатерина и дори твърди, че за изстиналите им чувства принос има и негова изневяра.

Екатерина води дълга битка за правата над децата, които в крайна сметка получи. Устояла и на шантажите от боксьора, който в кариерата си до момента има 23 победи и 1 загуба, тази от Бетербиев.

„В живота ми се появи нов мъж. Когато Дима научи, полудя. Проучи всичко за него, включително и как се казват децата му. Започна да ме изнудва. Заплашваше, че ще вземе попечителство, като ме обвини за неуравновесена жена на антидепресанти. Консултирах се с моя лекар и стигнахме до извода, че това дори е плюс в съда. Показва, че ми е трудно, но като отговорен родител търся помощ да подобря психическото си здраве“, разказа още рускинята.