0

Н ационалът Божидар Чорбаджийски изпраща 2023 година по-щастлив от всякога.

Преди десетина дни футболистът и очарователната му половинка Анастасия Димитрова сключиха брак, а сега обявиха най-ревностно пазената тайна. Тя е, че ще стават родители. На кадрите, споделени в Инстаграм, красавицата е в напреднала бременност и сияе с наедрялото си коремче.

Една от първите, които поздравиха бъдещите родители, е певицата Михаела Маринова. Тя e най-добрата приятелка на Анастасия, заради това и получи честта да бъде кума на сватбата. „Още едно сладко бебе“, пък добави футболната съпруга Радост Тодорова, която през лятото на 2022-ра дари халфа Георги Костадинов с Георги младши. Заваляха и други пожелания от футболните и модните среди.

Предложението за брак беше през август, когато бившият капитан на ЦСКА Чорбаджийски падна на колене пред любимата си жена в Унгария. Там той играе в Диошдьор от град Мишколц.

През 2024 година двамата ще увенчаят осемгодишната си връзка с най-хубавия дар - бебе. Божидар и Анастасия са заедно от декември 2015-а. „Ако трябваше да го направя отново, пак бих избрала теб. Ти ми показа любов, каквато не съм изпитвала досега. Нямам търпение да видя какво ни крие бъдещето“, написа преди година навръх седмата годишнина от началото на връзката хубавицата, която вече се подготвя за ролята си на майка.

Блондинката е носителка на титлата „Мис Родопи 2016 – Легендата за Орфей". Тя участва в конкурса в Кърджали, въпреки че е от София като Чорбаджийски. Настя е успешен модел, а също така е възпитаничка на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.