0

О слепителната половинка на бившия френски тенисист Жереми Шарди – Сюзан, представи свой филм на 77-ия фестивал в Кан. 41-годишната красавица, която по принцип е модел, играе главната роля в лентата On Becoming a Guinea Fowl.

Той разказва историята на Шула, която на празен път посред нощ се натъква на тялото на чичо си. Докато се готви погребението, героинята и братовчедите й изваждат наяве заровените тайни на тяхното замбийско семейство от средната класа. Филмът беше включен в селекцията „Особен поглед“ на киносъбитието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Chardy (@susanchardy)

Шарди се ожени за Сюзан, която е с корени от Замбия, през 2017 г. На 12 февруари 2020 г., навръх рождения ден на бившия №25 в света, двамата станаха родители на син Стоун. Преди да се събере с Жереми (37), Сюзан излизаше с футболиста Саломон Калу. В момента Шарди е треньор на сънародника си Юго Умбер, след като на „Уимбълдън 2023“ сложи край на кариерата си със загуба от Карлос Алкарас.

В Кан се появи и моделката Бруна Бианкарди, която позира пред хотел "Мартинес" с дъщеричката си от футболната звезда Неймар - Мави. Малко преди раждането на бебето през октомври, двамата бразилци се разделиха.