0

46-годишната икона на НФЛ Том Брейди се впусна в тънкостите на звездното родителство по време на последния епизод на предаването "Давай! с Том Брейди" по SiriusXM, към когото се присъедини и 44-годишният музикант, носител на на EGOT - Джон Леджънд. И двамата бащи, които са в центъра на общественото внимание, изследваха предизвикателствата при отглеждането на деца в условията на собствената си слава.

Брейди, баща на три деца - Вивиан Лейк (11 г.) и Бенджамин Рейн (14) с бившата си съпруга Жизел Бюндхен, и Джак (16), от връзката му с Бриджит Мойнахан, откровено призна, че изпитва вина, когато статутът му на знаменитост засенчва постиженията на децата му.

"Обичам да ходя на мачове на синовете си, но, знаете ли, много пъти вниманието се измества към мен и не искам да отнемам от техните моменти, защото това е важна част от живота им и тяхното съзряване", заяви Брейди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Брейди, който се разведе с Бюндхен през октомври 2022 г. след 13-годишен брак, поясни, че се стреми да бъде добър родител, като превежда децата си през различните житейски обрати.