0

Т енис красавецът Матео Беретини не се е контузил от прекалено много секс, увери новата му приятелка Мелиса Сата.

Италианската сексбомба даде дълго интервю пред „Венити Феър“, в което обясни, че с бившия №6 в света правели любов колкото всяка нормална двойка.

37-годишната тв водеща, която е с 10 г. по-млада от Матео, припомни на хейтърите, че той страдал от травма на коремната област и през 2021-ва, когато двамата не се познавали. Преди да срещне Беретини на вечеря у приятели в Маями, Мелиса се възстановяваше от развода си с футболиста Кевин Принс Боатенг. Двамата бяха женени 10 г. и имат син Мадокс (9).

„С Кевин също ме нападнаха, че заради секса с мен има пубалгия (болезнено възпаление, засягащо мускулите на пубисната или ингвиналната област – б.р.) - разказа Сата. - Колкото до това, че желанието спада с годините, за 10 години с бившия ми съпруг то никога не намаля. Зависи от това как сте изградили връзката, дали работите върху нея или я оставяте да си отиде“.

Мелиса, която навремето ходеше и с Кристиан Виери, си била обещала никога повече да няма взимане даване със спортисти. Беретини обаче я спечелил след дълги чатове, с романтични жестове и със зрялото за възрастта си поведение. Откакто отношенията им станали известни, тя получила куп обиди, но въпреки че е свикнала с медийното внимание и знае, че е част от играта, чашата й преляла след заглавието: „Сата носи лош късмет на Беретини“.

По тази причина мъжемелачката е твърдо против синът й да има профил в социалните мрежи. Относно това дали го тормозят в училище заради цвета на кожа му, тя обясни: „Там има деца от всякакъв произход, но съм чувала коментари от възрастните, че няма как Боатенг да му е баща с тези сини очи. Мадокс знае, че едната му баба е от Гана, а другата – германка. Аз съм съвсем обикновена майка, която става в 7, води го на училище и в академията на Интер. Запознах ги с Матео и си паснаха – в противен случай нямаше как да продължим“, отсече Мелиса, която в Монте Карло се видя с родителите на Беретини, а самата тя го е представила на майка си.

„Мадокс много иска братче, за да играят на футбол. С Матео обаче засега се наслаждаваме на момента“, завърши Сата.