0

Н ежният романс между английския национал Трент Александър-Арнолд и Айрис Лоу, дъщеря на актьора Джъд Лоу, продължи едва пет месеца.

Близки на модела разкриха пред „Сън“, че двамата са взели решение да приключат връзката си. Любителите на пикантериите обаче ще останат разочаровани. В причината за раздялата на звездите няма нищо скандално. Просто натовареният им график поставя под въпрос евентуални по-задълбочени отношения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

В края на юли всичко около Трент и Айрис изглеждаше в розово. Разочарован от загубата с Англия на финала на европейското с 1:2 от Испания, защитникът реши да разпусне с любимата на ваканция в Барбадос. Двойката си изкара страхотно, както ясно пролича от папарашки снимки в социалните мрежи.

„Трент и Айрис прекараха наистина забавно лято заедно и всичко мина страхотно. Но животът им е на път да стане наистина натоварен. Неговият график е запълнен с футбол, а Айрис има работа по целия свят“, споделя източник пред „Сън“.

Той обаче е категоричен, че асът на Ливърпул и щерката на Джъд Лоу ще останат приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

„Тя наистина го харесваше и обичаше да прекарват времето си заедно. Но Айрис е жена с кариера и е фокусирана върху собствения си успех. И да бъде футболна половинка никога нямаше да бъде по неин вкус. Особено след като Трент живее на север, а тя е базирана в Лондон. Нещата между тях вече охладняха и просто ще останат приятели. Няма лоши чувства между тях и Айрис може да каже само добри неща за Трент. Трябва да призная, че не очаквах раздялата да настъпи“, споделя още приятелят на Айрис.

Любовта между Александър-Арнолд и Айрис пламна миналия май, когато двамата се появиха заедно в реклама на известна модна марка. След кратка комуникация в Инстаграм нещата между тях се задълбочиха и те изглеждаха като перфектната двойка. Сега всеки ще продължи по пътя си. Трент е основна фигура в Ливърпул, с който записа три победи в първите три мача от началото на сезона във Висшата лига. Айрис, която е дъщеря от брака на филмовата звезда Джъд Лоу с колежката му Сейди Фрост, пък ще продължи успешната си кариера като модел. И няма как да е, като нейна кръстница е модната икона Кейт Мос.