0

П риказките разказват как по време на сватбите влюбените три дни яли, пили и се веселили. Горе-долу по този сценарий ще протече и венчавката на бившия №1 в тениса Борис Бекер.

Изисканото тържество е планирано за есента, съобщава „Билд“. Немецът и любимата му Лилиан де Карвальо ще съберат гостите си в Портофино, малкото, но пленително красиво италианско рибарско селце. Двамата бяха за първи път на ваканция тук през 2023-а, когато отседнаха в любимия хотел за романтично бягство на холивудските звезди Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън.

На същото място беше и партито за рождения ден на Лилиан, която наскоро навърши 34. Родената в Сао Томе и Принсипи е с 23 години по-млада от носителя на шест титли от Големия шлем, който на 22 ноември ще навърши 57. Точната дата за щастливия им ден не се съобщава, но се предполага, че ще е през есента, преди празника на германеца.

Най-близките приятели на двойката вече са получили покани за сватбата, която ще продължи няколко дни. Тържеството ще е много изискано и луксозно.

Че двамата ще вдигат сватба, „Билд“ съобщи още през февруари, но подробностите започват да излизат едва сега.

„Оцелях благодарение на нея. Тя ме спаси“, не спира да повтаря Бекер след излизането си от английския затвор в средата на декември 2022-ра. Той прекара осем месеца зад решетките заради укриване на активи във връзка с фалита си. Лилиан бе сред малкото хора, които не го загърбиха и бе негова сигурна опора. Самата тя говори пет езика и има три дипломи. Произхожда от образовано и успешно семейство – нейният баща е бивш министър на отбраната на африканската островна държава и кандидат за президент през 2014-а.

Сватбата ще е трета за Борис. С актрисата и модел Барбара Фелтус той беше в брак от 1993-а до 2001-а. Тя му роди синове Ноа и Елиас, но връзката им приключи, след като бившият тенисист призна, че докато двамата са били заедно, руската сервитьорка Анджела Ермакова му е родила дете. Девет години – от 2009-а до 2018-а, пък немецът бе женен за Лили Керсенберг, от която също има момче – Амадеус.