0

М айката на Кора Шумахер я защити, след като щерката й бе обявена за лъжкиня. „Съжалявам за това как сега е обиждана публично и представяна“, каза Ингрид Бринкман пред „ Bild.de “. Кора обяви, че е била шокирана от признанието на бившия си съпруг Ралф, че е гей. Той пък извади чат, с който тя честити на приятеля му Етиен. 

Бринкман обяви също, че Кора се е омъжила за Ралф от любов, след като се появиха твърдения, че тя е била просто платен параван, за да не се унищожи кариерата на Ралф във Формула 1. "Тя бе влюбена. Разбира се, че двамата спяха заедно", казва тъщата. 

"Ето защо всички смятахме, че твърденията, че Ралф е гей са лоши слухове", коментира Ингрид. Тя е питала директно зет си дали харесва мъже. "Говорих с Ралф и го попитах защо винаги има проблеми. Той седна срещу мен и каза: „Ингрид, казвам ти, определено не съм гей. Това са само слухове", завърши възрастната дама.

Ралф и Кора се ожениха през 2001 година, но се разделиха през 2009-а. Двойката обаче успя да стигне до развод едва през 2015 г.