0

С ексапилната половинка на футболиста Мауро Икарди – Уанда Нара, се хвърли и в музикалния бизнес, издавайки сингъла Money. В него майката на пет деца пее: „Пари, пари... Момичетата просто искат пари“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

По повод песента прочутата моделка и тв водеща говори пред сп. „Дженте“, където обясни, че се е осигурила до края на дните си. „Много се гордея с децата си. И съм горда от чувството за жертвоготовност, от това колко ученолюбиви са. Виждам в тях решителност, подобна на моята, те обичат да работят като мен. Харесва им да ходят на училище и да се усъвършенстват“.

Относно битката си с левкемията 37-годишната аржентинка каза: „Може да продължи цял живот“. Тя коментира и брака си с нападателя на Галатасарай, с когото се събра, след като научи за болестта. "Двойките и семействата са така. През май ще сме женени от 10 години, но сме заедно от повече. Нормални неща, които се случват. Важното е, че намерих човек, който дава приоритет на семейството, а в наши дни това трудно се намира, бяга се от обвързване. Дано и дъщерите ми открият такива мъже“.